Zetelbedden Milano Bedding

Duke

Duke, gesigneerd door Milano Bedding, onderscheidt zich door zijn intelligent concept en de strakke stijlvolle vormgeving. De Duke is het resultaat van een artisanale zorg voor kwaliteit, zit- en slaapcomfort.

Het Duke-zetelbed is verkrijgbaar in verschillende lineaire- en hoekmodellen, met armsteunen in verschillende diktes en met chaise longue met opbergruimte. Alle modellen zijn voorzien van een uittrekbaar bed met een hoogwaardige matras met Bonell-vering (14 cm h x 200 cm L). U kunt tevens opteren voor een matras met pocketveren, in latex of polyurethaan. Bijzonder praktisch is de kussenhouder verborgen in de rugleuning.

U heeft de keuze uit verschillende stoffen, leder of eco-leder in een tal van prachtige kleuren. De bekleding is volledig afneembaar. De poten zijn in natuurlijk hout, kersen- of Wengé-hout, verchroomd metaal of bekleed met leder.

Het ingenieuze Lampolet-mechanisme staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid en laat toe het bed te openen door eenvoudigweg de rugleuning neer te klappen, zonder dat u de zit- of rugkussens dient te verwijderen.