Zetelbedden Milano Bedding

Lampo

De Lampo-zit- en ligcreatie van Milano Bedding onderscheidt zich door zijn perfect evenwicht tussen comfort, functionaliteit en esthetiek. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit en het ingenieuze Lampolet-mechanisme staat de Lampo garant voor jarenlang zit- en slaapcomfort.

Het Lampo-zetelbed is verkrijgbaar als fauteuil, 2-zits, 3-zits en in maxi-versies.

Het zetelbed is volledig aanpasbaar aan uw woonstijl en smaak. Zo heeft u voor de bekleding de keuze uit een ruim aanbod stoffen, leder en eco-leder in verschillende kleuren en kunt u kiezen uit 8 verschillende armleuningen.

Alle sofamodellen hebben een comfortabele matras (H14 cm, L 200 cm), geschikt voor dagelijks gebruik. Ook hier heeft u de keuze uit een selectie matrassen met verschillend comfortniveau, zodat u steeds de matras vindt die perfect beantwoordt aan uw noden en wensen. 


Dankzij het Lampolet-mechanisme kunt u het bed snel en eenvoudig openen: om de bedbank en de matras uit te trekken, hoeft u enkel aan een hendel te trekken, verborgen in de rugleuning. Dankzij dit systeem blijven de zit- en rugkussens vast aan de structuur.

Wanneer de sofa dichtgeklapt is, kunnen de bedkussens opgeborgen worden in de kussenhouder in de rugleuning.