Divani - Totaalinrichting - Desingmeubelen

Exclusieve meubelen van Italiaanse topkwaliteit

Divani onderscheidt zich door een uniek 360°-concept, zowel op prijsniveau als op vlak van aanbod. Zo biedt Divani exclusieve meubels en woonaccessoires van gerenommeerde Italiaanse merken, maar evengoed meer budgetvriendelijke eigentijdse meubels van het merk ‘Camerich’. Dit steeds met inachtneming van de hoogste kwaliteitseisen. Dàt is de filosofie van Divani.

Hierdoor heeft u de luxe en de vrijheid om duurdere en minder dure meubelstukken te combineren. Want, net zoals u een Chanel-sjaal kan combineren met een kleedje van Massimo Dutti, is het perfect mogelijk om een zitbank van Camerich te harmoniëren met een design salontafel van Reflex.

Dé partner voor totaalinrichting van uw woning

Bent u op zoek naar één bepaald meubelstuk of accessoire of heeft u behoefte aan een one-stop-shoppingpartner voor de totaalinrichting van uw woning? Bij Divani zit u altijd goed! Onze partner, ‘D’ Architectural Concepts, maakt desgewenst een vrijblijvend interieurontwerp voor de volledige inrichting van uw woning.

En over de coördinatie van dit alles hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Elke bestelling, groot of klein, wordt steeds gecoördineerd en opgevolgd door één Divani-adviseur. Hij of zij volgt uw bestelling van a tot z op en stelt zich persoonlijk garant voor uw totale tevredenheid.

Laat u alvast inspireren door ons modelappartement, te ontdekken in onze showroom!