Cattelan Italia

Uitgebreide opties

Uw huis is het iconische summum van uw meest geliefkoosde bezittingen. Het is een omgeving waar u omringd wil zijn met comfort. De schoonheid van goede meubels ligt evenveel in hun functionaliteit als in hun esthetisch design. Dat is precies de essentie van het Italiaanse meubelmerk Cattelan Italia: Italiaans design gecombineerd met een hoge mate van comfort en gebruiksgemak.

Een traditie van Italiaans vakmanschap

De oprichter, Giorgio Cattelan, komt uit een familie van traditionele meubelmakers. Samen met zijn zes broers groeide hij op met de passie voor creatie en de kunst van houtbewerking. In 1979 richtte hij samen met zijn vrouw Cattelan Italia op. De ontwerpen van hun interieurstukken zijn uitsluitend van de hand van Italiaanse designers, en dat zie je. Elk product wordt gekenmerkt door een uniek design met afwerkingen in marmer, hout, metaal, leer, glas en nog veel meer.

Uitgebreide klasse

De collectie van Cattelan Italia is heel uitgebreid: tafels, kasten, bedden, zitmeubelen, bureau’s, lampen, spiegels, ... Elk van hun creaties wordt gekenmerkt door een stijlvolle uitstraling in combinatie met een maximaal comfort. En alles straalt passie voor het vak en ambachtelijk meesterschap uit. Met een stuk uit de collectie van Cattelan Italia krijgt ook uw interieur een streepje Italiaanse klasse.

Lees meer

http://www.cattelanitalia.com/

Pagina's