Divanidea

Uitgebreide opties

Een salon is voor sommige mensen gewoon een plaats om comfortabel te zitten. Voor anderen is het dan weer een deel van het interieur, een designobject. En voor u? Wat betekent je salon voor u? Bij Divanidea draait het om een passie voor kwaliteit, aandacht voor alle details, een selectie van de meest duurzame materialen en een concept waarbij u een salon samenstelt dat helemaal aan uw wensen voldoet.

Innovatieve traditie

Met vijftig jaar ervaring vervaardigt Divanidea salons, fauteuils, bedden en interieuraccessoires met een voortdurende focus op kwaliteit en een drang om te verbazen. Divanidea combineert de traditionele waarden, het vakmanschap en de exclusieve Italiaanse stijl met de nieuwste technologieën en een voortdurend streven naar innovatie.

Perfectie tot in de details

Divanidea laat niets aan het toeval over. Dankzij diepgaande ergonomische studies krijgt elk meubelstuk de ideale vorm. Zo bent u zeker van design salons, bedden en armstoelen die er niet alleen oogverblindend mooi uitzien, maar ook nog eens ongekend comfortabel zijn. Bovendien werken ze uitsluitend samen met de meest prestigieuze Venetiaanse en Toscaanse leerlooierijen en de beste Italiaanse textielhuizen. Geen wonder dus dat de producten van Divanidea een leven lang meegaan!

Lees meer

http://www.divanidea.it/