Sneak preview van onze nieuwe showroom

Binnenkort stelt Divani zijn nieuwe showroom voor. En niet zonder trots! We hebben er hard aan gewerkt om u in onze fonkelnieuwe toonzaal te ontvangen. Wat is er nieuw? Alles. We introduceren 3 gloednieuwe concepten om interieur te laten beleven als nooit tevoren.

Divani 2.0: 1 shop, 3 concepten

Als eerste hebben we Camerich in de shop verwerkt tot dé flagship store van Europa. Meer dan ooit geldt onze slogan 'Pay less, expect more'. Design van topkwaliteit aan een betaalbare prijs, daar staan we voor.

Onze vertrouwde exclusieve Italiaanse collecties kregen nieuw jasje onder de naam Divani Boutique. Ontdek de meest exclusieve meubels en woonaccessoires van gerenommeerde Italiaanse merken, rechtstreeks uit Milaan!

Genieten op ons dakterras

En omdat genieten van het leven een belangrijk aandeel in onze visie heeft, kunt u ook steeds terecht bij The Lounge by Divani, een van de mooiste geheime plekjes van Antwerpen. Voor al uw bedrijfsevents en privéfeestjes.

Beleef interieur op een andere manier in onze vernieuwde shop van maar liefst 1400 m2. Laat u overweldigen vanaf 1 maart 2019.

P.S.: De werken beginnen op 1 februari, maar tijdens de verbouwing zijn we gewoon geopend.