Uw Spaans buitenverblijf met het interieur van uw dromen

De realisatie van uw tweede huis met een bijpassend interieur is een proces van vele stapjes. Van de kleuren op de muren en de stoffen van uw sofa tot met de financiering en de fiscaliteiten van uw vastgoed. U moet veel keuzes en belangrijke beslissingen maken.

Azull en Camerich

Azull en Camerich Europe combineren hun unieke expertise op het gebied van tweede huizen en design interieurs in een uniek gezamenlijk aanbod. Wij vinden dat het realiseren van uw droomhuis een feestje moet zijn, tot in de puntjes verzorgd en met gevoel voor stijl. Zodat u zorgeloos kunt genieten.

Graag informeren en inspireren wij u op een feestelijk evenement in de onlangs schitterend ingerichte Camerich Europe Flagshipstore op 26 september 2019. De avond zal in stijl met Spaanse gastvrijheid worden omlijst; een genot voor alle zintuigen en hoe dan ook een avond om niet snel te vergeten.

Meld u aan voor dit unieke event

Stelt u zich eens voor dat u uw eigen Spaanse droomhuis binnenloopt. Hoe het zonlicht binnenvalt. De warmte op uw huid. De sfeer die de keuken uitademt. De rust die u omarmt als u de slaapkamer betreedt. Het pure genot dat u ervaart als u de gordijnen opent om van het magnifieke uitzicht te genieten.

U ademt nog eens diep in. Een zacht briesje draagt de geuren en klanken van de middellandse zee naar binnen. Luxe, vrijheid en weelde. U bent thuis in uw tweede huis.