De finishing touch in je interieur

Bij Camerich Antwerpen vind je niet enkel het meubilair van je dromen, maar kan je ook prachtige lampen, tapijten en decoratie terugvinden. Zo kan jij je interieur de afgewerkte look geven die je altijd al in gedachten had.

Onze vertrouwde merken

Dankzij onze toonaangevende en gevestigde merken komen we tegemoet aan jouw wensen voor een stijlvol interieur. Zo creëren we samen met jou een ongedwongen, eigentijdse en tijdloze inrichting met Italiaans designmeubilair en een duidelijke passie voor innovatief design.

Gratis interieuradvies

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen contact met je op voor een bezoek in onze showroom.

Door te klikken op "Afspraak aanvragen", ga ik akkoord met het privacybeleid waarmee ik toelaat dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn aanvraag bij Divani te behandelen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek ons lookbook

Vraag ons digitaal lookbook aan en laat je inspireren door onze stijlvolle en tijdloze collecties.

Door te klikken op "Inschrijven", ga ik akkoord met het privacybeleid waarmee ik toelaat dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn aanvraag bij Divani te behandelen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contacteer ons

Laat ons weten welke vragen jij nog hebt of maak een afspraak om je te laten adviseren bij je zoektocht naar het designmeubilair voor jouw interieur.

Wij zijn alvast makkelijk bereikbaar met de ruime parking Steendok op een boogscheut van onze showroom.

Door te klikken op "Verstuur bericht", ga ik akkoord met het privacybeleid waarmee ik toelaat dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn aanvraag bij Camerich Antwerpen te behandelen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.